Vaše savršeno vjenčanje u Zagrebu

Hotel Aristos će vaše snove pretvoriti u stvarnost

Planirate li romantično vjenčanje u Zagrebu? Vaša potraga za idealnim mjestom vaše svadbene svečanosti je upravo završila! Hotel Aristos nudi vrhunsku uslugu organizacije vjenčanja i svečanosti koje će vaši gosti dugo pamtiti. Naš moderni i elegantno uređeni prostor jamči da će vaše vjenčanje biti spektakularno.

Luksuzna Grand dvorana za 130 uzvanika

Naša Grand dvorana, s kapacitetom do 130 osoba u banketnom rasporedu, pružit će vam nezaboravan doživljaj. Dizajnirana s posebnom pažnjom na detalje, dvorana će vas očarati svojom profinjenošću u kojoj možete odabrati željenu boju rasvjete koja će stvoriti magičnu atmosferu. Piće dobrodošlice serviramo u luksuznom predprostoru kako bi glamurozno, ali opušteno započeli svoj poseban dan.

Gastronomski doživljaj

Za pravi gastronomski doživljaj, naša kuhinja nudi bogat izbor menija i svadbenih torti, pripremljenih prema domaćoj recepturi. Naši kulinarski majstori rado će vam pomoći da prilagodite svoj svadbeni jelovnik prema vašim željama. Također vam nudimo mogućnost kreiranja slatkog desertnog stola koji će zadovoljiti i najprofinjenija nepca.

Posebni darovi za mladence i goste

Kako bismo vaše iskustvo učinili posebnim, mladencima darujemo noćenje u luksuznom apartmanu s pristupom našem spa centru Aristos Wellness & Spa. Za vaše goste, osiguravamo posebne cijene smještaja kako bi vaša obitelj i prijatelji mogli u potpunosti uživati u proslavi.

Ostale usluge

Osim organizacije svadbenog ručka ili večere, nudimo vam i ostale usluge kako bismo vaš dan učinili savršenim:

Organizacija ceremonije civilnog vjenčanja u našem prekrasnom hotelu

Cocktail okupljanje i ispraćaj gostiju iz hotela prije vjenčanja

Piće dobrodošlice na našoj predivnoj terasi

Mogućnost dizajniranja personaliziranog desertnog stola

Dekoracije koje će stvoriti bajkovitu atmosferu

Pristup vrhunskom Wellness & Spa centru za opuštanje

Elegantni prostor hotela Aristos za nezaboravne fotografije

Kontakt osoba koja će uz vas biti tijekom cijelog procesa planiranja i organizacije vjenčanja kako bi se pobrinula da svaki detalj bude savršen.

Najbolji izbor za vjenčanje

Prepustite organizaciju svog vjenčanja nama i dopustite nam da vaše svadbene svečanosti pretvorimo u nezaboravan događaj.

Hotel Aristos – lijepe uspomene koje će trajati zauvijek!