Restoran Tiara

Gastronomske delicije i autentični okusi

Restoran Tiara je hotelski restoran smješten na prvom katu hotela, koji svakodnevno nudi bogati buffet doručak po cijeni od 18 eura za vanjske goste i goste hotela (ako nije uključen u paket smještaja). Za ručak i večeru poslužuje internacionalnu kuhinju, hladne salate, tople predjela, vegetarijanska, mesna i riblja jela te slastice.

Radno vrijeme u restoranu Tiara

Restoran Tiara vas svakodnevno dočekuje od 12:00 do 22:00, osiguravajući vam dovoljno vremena da uživate u kulinarskim delicijama u svom ritmu.

Radno vrijeme za doručak

Za autentično hrvatsko iskustvo doručka, pridružite nam se od 06:30 do 09:30. Naš jelovnik doručka sadrži sastojke dobavljene putem projekta “Od polja do stola”, osiguravajući svježinu i kvalitetu u svakom zalogaju.

Ručak / Večera / Svečani događaji (na zahtjev)

Posebne prilike zahtijevaju poseban pristup. Restoran Tiara prilagođava se ručku, večeri i svečanim događajima na zahtjev, stvarajući osobna iskustva koja obogaćuju vaše svečanosti.

Bogata vinska karta

Upotpunite svoje kulinarsko putovanje odabirom vrhunskih vina iz naše bogate vinske karte. Svako vino odabrano je kako bi istaknulo okuse naših jela, stvarajući jedinstvene okuse koji se pamte.

Uživanje u autentičnom hrvatskom doručku

“Od polja do stola”

Naša predanost kvaliteti počinje s nabavkom kvalitetnih sastojaka. Restoran Tiara s ponosom sudjeluje u projektu “Od polja do stola”, osiguravajući da je svaki element našeg autentičnog hrvatskog doručka svjež, lokalno nabavljen i najviše kvalitete.

Cijena doručka

Cijena doručka je 18 eura po osobi.

Kvalitetna usluga

Vjerujemo da je kvaliteta usluge jednako važna kao i kvaliteta kuhinje. Naš posvećeni osoblje predano je pružanju besprijekornog gastronomskog iskustva, osiguravajući vašu udobnost i zadovoljstvo tijekom vaše posjete.

Kontakt informacije za rezervacije

Email

Za rezervacije i upite, obratite nam se na aristos@hotel-aristos.hr. Naš tim je spreman pomoći vam u osiguravanju nezaboravnog gastronomskog iskustva u Restoranu Tiara.

Telefon

Nazovite nas na +385 1 6695 900 kako biste rezervirali stol i osigurali besprijekorno gastronomsko iskustvo.