Momento Bar

Opuštajući trenuci u našem baru i terasi

Pronađite predah usred svojih dnevnih obaveza u baru Momento, smještenom u sklopu našeg hotela. Opustite se u prekrasnom ambijentu našeg bara koji nudi širok izbor toplih i hladnih pića. Očekuje vas ponuda raznovrsnih pića, toplih napitaka, osvježavajućih pića te club sendviči i nezaobilazne slastice pripremljene u hotelskoj slastičarni.

Provjerite izbor u Momento baru

Širok izbor pića

U Momento baru potražite piće koje vam prija – od hrvatskih rakija, domaćih likera, poznatih žestokih pića, toplih i hladnih napitaka pa sve do ponude odličnih vina i piva; za svakoga ponešto.

Topli i hladni napici

Vrijeme za tea time or coffee time ili jednostavno neko osvježavajuće piće ? U  Momento Baru možete pronaći predah i  uživati  u svom omiljenom piću u svakom trenutku dana i večeri.

Sendviči

Birajte između raznih sendviča, od klasičnog tosta do bogatog Aristos club sendviča ili ako poželite okus Italije uz mozzarelu i pršut ili na francuski način. Idealan snack tijekom dana.

Vrhunski deserti

A ako vam je vrijeme za nešto slatko, svakako izaberite neku od slastica pripremljenih u hotelskoj slastičarni. Uživajte u bogatim i raznolikim okusima pomno pripremljenih tortica  ili hrvatskoj deliciji štruklima koji se nude u slanoj varijanti ili slatkoj s bobičastim voćem. Uz jutarnju kavu uvijek možete odabrati vrući kroasan pripremljen u hotelskoj pekari od kiselog tijesta.

Terasa

Za potpuno iskustvo, odmorite se na terasi našeg hotela. Započnite jutro uz lagani povjetarac, popraćen savršenim espressom, svježe cijeđenim sokom i toplim kroasanom. Dok dan prelazi u večer, osjetite noćnu atmosferu terase, pretvarajući ugodne trenutke u draga sjećanja. Bilo da tražite dnevni predah ili ugodan večernji ambijent, Momento bar i hotelska terasa nude idealan kutak za vaše trenutke opuštanja uz omiljeno piće i ukusan zalogaj.