Gastronomija

Restoran, bar i terasa

Restorani

Opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, primamljivi okusi i mirisi vrhunskih jela i pića restoran čine pravim izborom za razne poslovne i privatne svečanosti.

Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas nove okuse stvara naš kulinarski tim. Za potpun gurmanski doživljaj očekuje vas i bogata vinoteka.

A’la carte restoran

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih jela nacionalne i internacionalne kuhinje, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, bogata vinoteka restorana pružit će Vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će Vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor hladnih i toplih predjela, mesnih i ribljih jela, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Radno vrijeme Tiara restorana:
Ponedjeljak – Nedjelja: 12:00 – 22:00 h
Autentično hrvatski doručak “OD FARME DO STOLA”
Doručak : 06:30 – 09:30 h ( *18 € po osobi )
Ručak / večera / svečanosti: NA UPIT
E-mail: aristos@hotel-aristos.hr
Tel: + 385 1 6695 900

Cortes Club

CORTES CLUB  uključuje: Steak house restoran, Aperitiv bar i Cigar bar.

Ponuda Steak house restorana  bazirana je na probranim jelima pripremljenim od vrhunskog mesa i namirnica s domaćih OPGova. Steakovi i meso posebno pripremljeno iz Kopa peći, peć na drveni ugljen i odležano 45 dana suho zrenje uz aromatične umake. Očekuje Vas domaći kruh od kiselog tijesta, pečen u hotelskoj pekarnici. Očekuju vas vrhunska hrvatska vina.

Aperitiv bar –  posebno osmišljeni steak tapasi i plate od domaćih hrvatskih proizvoda uz bogatu kartu hrvatskih i inozemnih pića.

Cigar bar, vaš savršen kutak  za opuštanje  uz omiljenu cigaru i čašu vrhunskog pića.

Više o Cortes Clubu pronađite na www.cortesclub.hr

Barovi i terasa

Predah između svakodnevnih obveza pronađite u ugodnu ambijentu jednog od naših barova te odaberite između bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata, sitnih zalogaja, raznovrsnih sendviča i vrhunskih slastica. Za potpun doživljaj pronađite predah na terasi Hotela te započnite jutro uz lagani povjetarac i espresso, svježe ocijeđen sok i vrući croissant, a večer provedite u ugodnu noćnom ozračju terase.

Gastro galerija