Gastronomija

Restoran, bar, terasa i jedinstveni Cortes Club

Restorani

Opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, primamljivi okusi i mirisi vrhunskih jela i pića restoran čine pravim izborom za razne poslovne i privatne svečanosti.

Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas nove okuse stvara naš kulinarski tim. Za potpun gurmanski doživljaj očekuje vas i bogata vinoteka.

A’la carte restoran

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih jela nacionalne i internacionalne kuhinje, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, bogata vinoteka restorana pružit će Vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će Vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor hladnih i toplih predjela, mesnih i ribljih jela, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Radno vrijeme Tiara restorana:
Ponedjeljak – Nedjelja: 12:00 – 22:00 h
Autentično hrvatski doručak “OD FARME DO STOLA”
Doručak : 06:30 – 09:30 h ( *18 € po osobi )
Ručak / večera / svečanosti: NA UPIT
E-mail: aristos@hotel-aristos.hr
Tel: + 385 1 6695 900

Cortes Club

Steak House s intimnim ambijentom do 40 sjedećih mjesta, gdje se ističu odležani steakovi i probrane delicije domaćih namirnica. Uživajte u autentičnom iskustvu s domaćim kruhom iz naše pekarnice i vrhunskim mesom iz domaćeg uzgoja, upotpunjeno bogatom vinskom kartom.

Cortes Pizzeria & Pub, gastronomski dragulj hotela, pruža napolitanske pizze i raznovrsni izbor piva u ugodnom sportskom baru s 150 sjedećih mjesta.

Aperitiv bar Cortes Cluba nudi vrhunska inozemna pića, hrvatska vina i posebno osmišljene steak tapase na domaćem kruhu. Izdvajamo se čuvanjem omiljenih boca whiskeya ili ruma za posebne prigode.

Cigar bar Cortes Cluba, ekskluzivni prostor od 80 m2, pruža jedinstveno iskustvo uživanja u cigarama uz vrhunska pića, stvarajući sofisticiranu atmosferu okusa i užitaka.

Radno vrijeme od 10:00 do 01:00 radnim danima, vikendom od 12:00 do 01:00.
Više o Cortes Clubu pronađite na www.cortesclub.hr

Barovi i terasa

Predah između svakodnevnih obveza pronađite u ugodnu ambijentu jednog od naših barova te odaberite između bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata, sitnih zalogaja, raznovrsnih sendviča i vrhunskih slastica. Za potpun doživljaj pronađite predah na terasi Hotela te započnite jutro uz lagani povjetarac i espresso, svježe ocijeđen sok i vrući croissant, a večer provedite u ugodnu noćnom ozračju terase.

Gastro galerija