Tražite restoran u Zagrebu? Restoran Tiara Zagreb pružit će Vam pravi gurmanski doživljaj

Hotel Aristos
Gastronomija – Restoran & bar & terasa

Restorani

Opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, primamljivi okusi i mirisi vrhunskih jela i pića restoran čine pravim izborom za razne poslovne i privatne svečanosti. Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas nove okuse stvara naš kulinarski tim. Za potpun gurmanski doživljaj očekuje vas i bogata vinoteka.

Restoran Tiara

Restoran Tiara smješten je u Novom Zagrebu u hotelu Aristos. Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih jela nacionalne i internacionalne kuhinje, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga, bogata vinoteka restorana Tiara pružit će Vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će Vas kreacijama i novim okusima.  U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor hladnih i toplih predjela, mesnih i ribljih jela, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.  Dan možete započeti uz bogat doručak u restoranu Tiara po cijeni od 105,00 Kn po osobi. svaki dan od 06,00 – 9,30 h.


Radno vrijeme restorana Tiara:

Ponedjeljak - Nedjelja
Doručak : 06,00 – 9,30 h
Ručak /večera : 12.00 – 16.00 / 19.00 - 23.00 h
E-mail: aristos@hotel-aristos.hr
Tel: 00 385 1 6695 900

Barovi i terasa

Predah između svakodnevnih obveza pronađite u ugodnu ambijentu jednog od naših barova te odaberite između bogate ponude pića, toplih i hladnih napitaka, voćnih salata, sitnih zalogaja, raznovrsnih sendviča i vrhunskih slastica. Za potpun doživljaj pronađite predah na terasi Hotela te započnite jutro uz lagani povjetarac i espresso, svježe ocijeđen sok i vrući croissant, a večer provedite u ugodnu noćnom ozračju terase.