Deluxe apartman

Deluxe Aristos apartman razmazit će vas svojom udobnošću i luksuzno uređenim interijerom. Interijer prožet umjetničkim djelima i detaljima pruža poseban ugođaj.

Bračni krevet

Kapacitet: 3 osobe

Deluxe apartman

Deluxe Aristos apartman razmazit će vas svojom udobnošću i luksuzno uređenim interijerom. Interijer prožet umjetničkim djelima i detaljima pruža poseban ugođaj.

Predsoblje s kupaonicom za goste uvesti će vas u prostranu sobu za dnevni boravak s kožnatim dvosjedom i foteljama te posebnim stolom za šest osoba i radnim prostorom. Elegantna spavaća soba s pomno biranim detaljima i toaletnim stolićem te kupaonicom opremljenom tušem i jacuzzi kadom, sušilom za kosu, potrebnom kozmetikom, papučama i ogrtačem za goste čini apartman vrhunskim smještajem za sve koji žele osjetiti istinski luksuz. Apartman se nalazi na najvišem katu Hotela s panoramskim pogledom na grad i zagrebačko Sljeme.

Prostran apartman površine 80 m2, zvučno izoliran, klimatiziran s mogućnošću individualnog prilagođavanja temperature. Sadržava elektronički sef, telefon s izravnim biranjem, mini bar, sat TV, LCD TV u dnevnoj i spavaćoj sobi, radni stol s potrebnim priključkom za internet. Apartman uključuje papuče i ogrtač za goste. Sigurnosno je opremljen detektorom dima, sprinklerima i SOS sustavom.

Smještaj u deluxe sobama uključuje besplatan WiFi, besplatno korištenje fitness studija i wellness spa zone.

Cijela jedinica dostupna invalidskim kolicima
Internet
WiFi pristup internetu
Dnevno održavanje soba
Klima
Upravljanje klima uređajem
Grijanje
Zvučna izolacija
Opremljenost
Sef u sobi, Sef za prijenosno računalo
Uređenje
Minibar, Stol, Garderoba / ormar, Zastori / zavjese, Vrhunska posteljina
Podovi
Tapison, Pločice / mramor
Kupaonica
Besplatne toaletne potrepštine , Sušilo za kosu, Kupaći ogrtači, Papuče , Kombinirana kada i tuš, WC
Odaberite svoj period boravka u
Hotelu Aristos
WiFi, Wellness spa, Fitness uključeni
Najbolja cijena

Galerija

Prostrane sobe i apartmani za vaš ugodan boravak