Doživite originalni hrvatski doručak u hotelu Aristos

Okusi Hrvatske izravno na Vašem tanjuru

Autentično hrvatski doručak “OD FARME DO STOLA”

Otkrijte prave okuse Hrvatske tijekom svog boravka u Hotelu Aristos. Naš doručak, poznat pod nazivom “OD FARME DO STOLA”, je prekrasno putovanje kroz bogatu gastronomiju naše zemlje. Uronite u okuse Hrvatske i započnite dan uz svježe i organske namirnice.

Zdravi kutak za zdravu prehranu

Naš Zdravi kutak nudi izbor zdrave i hranjive hrane, uključujući kekse bez glutena, jogurt i veliki izbor orašastih plodova. Osvježite se našom detox vodom dok uživate u slatkim okusima našeg svježeg voća i voćnih salata. Započnite dan potpunim i ukusnim doručkom u našem Zdravom kutku i ne zaboravite istražiti našu široku ponudu mliječnih proizvoda.

Ponosno predstavljamo našu hotelsku pekaru

Ponosimo se izradom najfinijeg kruha s kiselim tijestom u našoj hotelskoj pekarnici, osiguravajući da je svaki zalogaj dokaz naše predanosti kvaliteti. Naš kruh od kiselog tijesta, koji se svakodnevno svježe peče, ima hrskavu vanjštinu i meku, ljutu unutrašnjost koja savršeno nadopunjuje vaš jutarnji obrok. Također možete kušati naše kroasane s maslacem, svježe pečene u našoj pekarnici. Bilo da ih preferirate s maslacem i marmeladom ili kao dodatak slasnom doručku, naš izbor peciva uljepšat će vaše jutarnje iskustvo u hotelu Aristos.

Bogatstvo hrvatske kulinarske baštine

Svaki zalogaj našeg doručka priča priču o bogatoj hrvatskoj kulinarskoj baštini. Podržavamo lokalna gospodarstva i male obiteljske proizvođače, čuvajući prirodnu i održivu bit našeg kraja. Krenite na okusno putovanje uz “OD FARME DO STOLA” prepuštajući se našem izuzetnom doručku, u kojem ne samo da ćete uživati u najboljem iz Hrvatske, već i podržati lokalne proizvođače i njihove napore u održivosti.

Dođite na doručak u hotel Aristos

Ne propustite priliku kušati najbolje od hrvatske kuhinje. Vaša avantura u okusima Hrvatske počinje svako jutro u hotelu Aristos. Rezervirajte svoj boravak već danas!