Premium dvorane za savršenu organizaciju Vaših evenata

Dvorane s mogućnošću podjele i opremljene najnovijom tehnologijom. Idealne za seminare, radionice i manje bankete

Upoznajte naše Premium dvorane s mogućnošću podjele i opremljene najnovijom tehnologijom. Idealne su za seminare, radionice i manje bankete. Pročitajte više o površinama, opremi i pogodnostima koje pružaju.

Premium dvorane za uspješne poslovne sastanke

Naš kongresno-banketni centar nudi Premium dvorane s različitim opcijama podjele i potpune opreme. Bez obzira na vrstu događaja koji planirate organizirati, naše dvorane će zadovoljiti vaše potrebe. Pročitajte dalje kako biste saznali više o mogućnostima i prednostima koje naše Premium dvorane pružaju.

Premium dvorana

Površina: 180 m²

U našoj Premium dvorani na raspolaganju vam je prostran prostor od 180 četvornih metara. Dvorana opremljena WLAN-om i vrhunskim stropnim LCD projektorom. Dva ugrađena projekcijska platna dimenzija 2×2 metra omogućuju jasan prikaz sadržaja. Dvorana je klimatizirana s mogućnošću prilagođavanja temperature prema vašim željama. Također je zvučno izolirana kako bi vam osigurala mir i koncentraciju. Izravna i neizravna rasvjeta stvaraju ugodnu atmosferu, a ugrađene podne kutije omogućuju vam pristup svim potrebnim priključcima za internet i struju.

Premium I, Premium II, Premium III

Naša Premium dvorana podijeljena je u tri zasebne dvorane: Premium I, Premium II i Premium III. Svaka od njih pruža udobnost i funkcionalnost za manje događaje. Svaka dvorana ima površinu od 55 m², WLAN, stropni LCD projektor i dva ugrađena projekcijska platna dimenzija 2×2 metra. Klimatizirane su i omogućuju individualno prilagođavanje temperature. Zvučna izolacija i izravna i neizravna rasvjeta stvaraju optimalne uvjete za produktivnost i uspjeh vašeg događaja. Ugrađene podne kutije osiguravaju priključke za sve vaše potrebe.

Premium I + II

Za veće događaje, kombinacija Premium I i Premium II dvorana idealan je izbor. S površinom od 110 m², ova kombinacija nudi dovoljno prostora za proširenje vaše aktivnosti. Opremljena je istim sadržajima kao i pojedinačne dvorane, uključujući WLAN, stropni LCD projektor, projekcijska platna dimenzija 2×2 metra, klimatizaciju s mogućnošću prilagođavanja temperature, zvučnu izolaciju te izravnu i neizravnu rasvjetu. Ugrađene podne kutije osiguravaju sve potrebne priključke za glatko odvijanje događaja.

Naše Premium dvorane su idealan izbor za organizaciju uspješnih i profesionalnih događaja. S mogućnošću podjele i potpunom opremom, osiguravamo da će vaši seminari, radionice ili manji banketi biti izvedeni na najvišoj razini. Kontaktirajte nas kako bismo vam pružili sve detalje i rezervirali prostor za vaš sljedeći događaj.

Rezervirajte Premium dvoranu već danas i organizirajte uspješan event u našem hotelu!