Novosti i posebne ponude

Dobrodošli u Hotel Aristos

Poslovni hotel u Zagrebu blizu zračne luke.

Vaš pravi izbor je Hotel Aristos 4* koji pruža miran i ugodan smještaj te je udaljen svega nekoliko minuta vožnje od zračne luke Zagreb, Zagrebačkog velesajma, centra grada i jezera Bundek.

Odaberite vrhunski odmor u udobnim sobama, opustite tijelo i duh u Wellness & Spa Aristos centru, prepustite se bogatim gastronomskim doživljajima i uživajte u jednom od naših barova te ugodnom okruženju terase.

Wi-Fi
Garaža
Fitness
Wellness
Transferi
Osoblje hotela izuzetno je ljubazno i diskretno. Hotel je smješten izvan centra, do kojeg se ipak začas dođe, izvrstan parking.
Želimo Vam zahvaliti na lijepom i toplom dočeku prilikom dolaska. Stigli smo u urednu, lijepu, ugodnu i klimatiziranu sobu. Sve što smo mogli zamisliti čekalo nas je te smo se osjećali kao kod kuće. Uživali smo u svakom trenutku.
Moj boravak ovdje bio je predivan. Vrlo ste gostoljubivi, a usluga je izvrsna.
Presretni smo što smo bili vaši gosti, osjećali smo se kao u svojoj kući. Posluga, higijena, hrana i usluga na visokoj su razini.

Doživite uslugu po Vašoj mjeri

Profesionalnost, gostoljubivost i visoka razina usluge omogućit će da Vaš boravak, kao i svaka organizacija poslovnih i svečanih događanja u hotelu Aristos bude poseban doživljaj. Neka Hotel Aristos bude vaše mjesto opuštanja, poslovnih uspjeha i susreta, ugodnih druženja i svečanih trenutaka.

Aristos.blog