Hotel Aristos
Wellness Spa rituali

Posebno kreirani tretmani njege tijela osmišljeni su s ciljem poboljšanja elastičnosti kože, detoksikacije tijela i poticanja mikrocirkulacije što rezultira boljim izgledom i tonusom kože te poticanjem njezinih prirodnih mehanizama revitalizacije.

SPA ritual hanakasumi rukavicom

Tretman djeluje na oporavak organizma od vanjskih stresnih čimbenika. Poboljšava se elastičnost kože, potiče detoksikacija i mikrocirkulacija, a time i prirodni obrambeni mehanizmi organizma. Tretman započinje nježnim pilingom tijela koji se radi posebnom japanskom rukavicom Hanakasumi te nakon pilinga (20 min ) slijede opuštajući trenuci u spa zoni ( 15 min ) nakon kojih slijedi masaža tijela ( 40 min ) kako bi se tijelo u potpunosti opustilo.
Trajanje: 75 min
Cijena: 450,00 kn

Essential Drain spa ritual / cijelo tijelo

Ovaj tretman djeluje kod slabe cirkulacije i natečenosti te nakupljanja vode. Pomaže uklanjanju osjećaja tromosti i otečenosti te je izvrstan protiv edematoznog celulita. Provodi se u kuri i uključuje infracrvenu saunu ( 15 min ) i drenažu ( 45 min ).
Trajanje: 60 min
Cijena: 380,00 kn

Mediteranska Masaža s pilingom tijela

Za sve one koji vole mirise i blagodati Mediterana, ova masaža ih vodi u njihov svijet. Kako bi se koža što bolje pripremila za opuštajuću masažu tijela, tretman započinje posebno pripremljenim pilingom kojim se vraća glatkoća kože. Za masažu se koriste ulja s esencijama Mediterana koja osvježavaju, obnavljaju i hrane kožu tijela uz prizvuk sjećanja na morski povjetarac.
Trajanje: 75 min
Cijena: 390,00 kn

Delicious scrub / piling cijelog tijela

Kao prvi korak njege kože preporučljiv je piling koji je nezaobilazan jer uklanja površinski rožnati sloj i doprinosi glatkoći kože te služi kao priprema kože za daljnje tretmane. Pilingom se postiže zdrav, blistav i svjež izgled kože, a može se raditi kao samostalan tretman ili kao dio drugih tretmana njege lica i tijela. Nakon pilinga tijela, koža je osjetno mekana, hidratizirana i nahranjena.
Trajanje: 20 min
Cijena: 120,00 kn