Wellness & Spa centar u hotelu Aristos Zagreb

Wellness & Spa centar u hotelu Aristos, Zagreb

Wellness centar Zagreb - svijet harmonije tijela i duha

Pronađite harmoniju i prepustite se uživanju u opuštajućem ambijentu koji je oblikovan u skladu s potrebama modernog čovjeka. Gostima je na raspolaganju:

  • raznolika ponuda masaža
  • wellness rituali
  • tretmani njege tijela i lica
  • Spa & relax zona - parna, bio sauna i infra-sauna, tuševi doživljaja, whirlpool, relax zona s grijanim ležaljkama, relax zona s kromoterapijom
  • Vital bar s prirodnim osvježujućim napitcima
  • fitness studio
  • Aristos poklon bon i paketi

 

TRETMANI NJEGE LICA

Poklonite si ugodne trenutke opuštanja u wellness & spa centru hotela Aristos te svojem licu podarite poseban sjaj i revitalizaciju uz posebno osmišljene tretmane prilagođene ženama i muškarcima.

 

TRETMANI NJEGE TIJELA

Kako biste imali njegovano tijelo i osjećali se zadovoljni u vlastitom tijelu, odaberite neki od tretmana njege tijela, posebno osmišljenih prema potrebama vašeg tijela.

 

TRETMANI NJEGE RUKU I STOPALA

 

WELLNESS MASAŽA I RITUALI

U svakodnevnom brzom ritmu života, sve više osjeća se potreba za kratkim predahom i težnjom da uspostavimo željenu ravnotežu uma i tijela. U ponudi Wellness & spa centra Aristos, uz stručni tim naših terapeuta, možete odabrati neku od opuštajućih wellness i refleksioloških masaža, a za bolji zdravstveni učinak jednu od terapijskih masaža. Za duboku relaksaciju i revitalizaciju, prepustite se posebno kreiranim wellness ritualima.

 

Paketi i posebne ponude, poklon bonovi

Želite nekome uljepšati rođendan, blagdane ili godišnjicu? Potrebna Vam je ideja za poklon za Valentinovo, Majčin dan ili Božić? Želite poklon za mladence kojima ćete priuštiti odmor, njegu i opuštanje nakon stresnih priprema za vjenčanje? Želite nagraditi vjerne poslovne partnere i zaposlenike koji najviše pridonose Vašem poslovnom uspjehu?

Izaberite nešto iz naše bogate ponude, od tretmana njege lica i tijela, masaža, wellness rituala do gotovih wellness paketa. Ukoliko niste sigurni koji biste wellness tretman poklonili, uplatite određeni kunski iznos i prepustite osobi koju darujete da izabere željeni tretman.

Mogućnosti su neograničene jer je naše poklon bonove lako personalizirati, a prilagodljivi su svakom budžetu. Wellness poklon bon možete naručiti i telefonski ili mailom te uplatiti na naš račun, a mi ćemo ga dostaviti Vama ili dragoj Vam osobi. Vaše povjerenje opravdat ćemo izvrsnom uslugom, stručnim i ljubaznim osobljem.
Izaberite poklon s kojim ne možete pogriješiti te poklonite ugodne trenutke opuštanja, ljepote i zdravlja Vama dragim osobama.

DODATNE POGODNOSTI

Ne propustite SPA HOURS od 15:00 -18:00 h
10 % popusta na iznos svih wellness usluga i ponuda iznad 200,00 Kn

SAMO ZA GOSTE HOTELA - 20 % discount on all wellness treatments, massage at single rack rate over 200,00 Kn. It is not valid for special offer and packages.

 

SPA OAZA