Hotel Aristos
Wellness masaža


ČETVERORUČNA MASAŽA CIJELOG TIJELA

Priuštite svome tijelu poseban užitak i dvostruk učinak opuštanja uz četveroručnu masažu tijela. Prepustite se našim terapeutima koji istovremeno masiraju Vaše tijelouz kombinaciju laganih i dubokih pokreta te oslobađaju Vaše tijelo od nakupljenog stresa, opuštaju mišiće i pružaju Vam osjećaj ugode, topline i smirenosti.
Trajanje: 50 min
Cijena: 450,00 kn


ZEN masaža

Zen masaža je masaža u kojoj je naglasak na toplom ulju koji ima izrazito opuštajući efekt  na zglobove i tkiva te djeluje na psiho-fizičko stanje organizma. Terapeut ritmičkim pokretima prateći glazbu djeluje na otpuštanje stresa i oslobađanje negativne energije.
Trajanje: 60 min
Cijena: 340,00 kn
 

ARISTOS DELUX masaža

Masaža namijenjena svim ljubiteljima luksuza i istinskog uživanja. Kombinacijom najboljih masažnih tehnika tretiraju se bolna i napeta mjesta te se potiče cirkulacija i revitalizacija tijela. Nakon opuštanja tijela slijedi harmonizirajuća masaža lica koja dodatno opušta mišiće lica i vraća tonus.
Trajanje: 90 min
Cijena: 450,00 Kn
 

ARISTOS AROMA ROYAL masaža

Aroma ROYAL masaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja te u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu opustite se i prepustite mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, kao i na određene organe, tkiva i sustave u organizmu. Aroma ROYAL masaža izvrstan je način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, napetost, mišićni bolovi, a eterična ulja imaju "energetsku" komponentu djelovanja. Za Vas smo pripremili 4 različite kombinacije eteričnih ulja sa različitim djelovanjem kako biste izabrali onaj koji Vam najbolje odgovara:

 • DE-STRESS AROMA ROYAL / kamilica, lavanda, ruža, tamjan, citronela
  Anti stress masaža s laganijim pritiskom za opuštanje i relaksaciju.
   
 • CELLUTOX AROMA ROYAL / limun, borovica, bršljan, komorač, grejp
  Masaža za detoksikaciju tijela.
   
 • ACHING Muscel AROMA ROYAL / ružmarin, čempres, bor, citronela, vetiver
  Idealna nakon naporne sportske aktivnosti te kod bolnih mišiča i ukočenosti.
   
 • SOLE DELIGHT AROMA ROYAL / bergamot, grejp, limun, lavandin, ruža, geranij, mira
  Masaža za potpuni osjećaj mira i blagostanja.


Trajanje: 50 min
Cijena: 290,00 kn