Poslovni hotel, smještaj u sobama, kongresna dvorana, wellness i sala za vjenčanja Zagreb

Hotel Aristos
Tretmani njege ruku i stopala

Manikura

Manikura, njega ruku i noktiju u današnje vrijeme postala je imperativ svake žene, a sve više i svakog osviještenog muškarca koji brine o svojem izgledu i općem dojmu koji ostavlja iza sebe.
Trajanje: 30 min
Cijena: 135,00 kn

Spa manikura

Spa tretman započinje opuštajućom kupkom eteričnim uljima, slijedi piling ruku, manikura te nanošenje bogate, hranjive kreme ili regenerativne maske. Nakon što smo obogatili i omekšali Vaše ruke, uredit ćemo i oblikovati nokte, po želji ih nalakirati ili zaštititi lakom koji je ujedno i učvrščivač. Ritual završava ugodnom masažom.
Trajanje: 50 min
Cijena: 185,00 kn

Lakiranje noktiju

Cijena: 25,00 kn

PN-ProNails Inovacija sa SOPOLISH proizvodima – NOVO*

Imate li uništene, oslabljene, lomljive nokte sklone pucanju te želite da oni postanu čvršći, zdraviji i njegovani ?
Upravo za Vas, ali i sve one koji žele izbjeći moguće oštećenje noktiju uslijed skidanja trajnih lakova, sada mogu dobiti prekrasno lakirane nokte u kombinaciji sa zaštitom i njegom u isto vrijeme.
Sa SOPOLISH proizvodima, prvo se na nokte nanosi Vital Nails serum koji ih hrani i njeguje. Nakon seruma, aplicira se folija Vital Nail skin koja dodatno štiti nokte i na koju se nanosi željena boja laka, a nakon dva tjedna, ona se jednostavno odlijepi i Vaši nokti ostaju sačuvani, obnovljeni i zdraviji.

Vrijeme: 90 min
Cijena :   305,00 Kn
*Cijena uključuje: kompletna SPA manikura, Vital Nails serum, nanošenje Vital nail skin folije i laka za nokte

Vrijeme: 60 min
Cijena :   230,00 Kn
*Cijena uključuje: mini SPA manikuru, Vital Nails serum, nanošenje Vital nail skin folije i laka za nokte

SHELLAC / trajni lak za nokte

Lijepo oblikovani i njegovani nokti važan su dodatak našem izgledu stoga gotovo svaka žena priželjkuje brze, učinkovite i dugotrajne rezultate laka za nokte. Kako trajni gel nažalost nije za svaki nokat te trajno oštećuje nokte s obzirom da se pri tretmanu mora brusiti cijela prirodna površina nokta, CND je odlučio napraviti što prirodniji trajni lak za nokte. Shellac je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe, a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema rašpanja, nema natapanja.

Zašto je Shellac drugačiji od svega što ste do sada probali? Shellac tehnologija omogućava pomoću malih kanalića u laku da nokat diše, aktivne hranjive supstance koje su dodane u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantira visoki sjaj dva tjedna i moguće ga je aplicirati na gel, a isto tako ga je lako otkloniti. Cijeli proces manikure i nanošenja traje svega 30 minuta, a skidanja 10 minuta. Recite zbogom dugom sušenju laka za nokte, otporan je odmah nakon nanošenja na grebanje i guljenje i druga oštećenja. Nokti sa Shellacom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama, a namaz je prirodan i tanak. Riješite se frustracija koje ste doživjeli lakirajući nokte i uživajte u 15 modernih nijansa u samo 30 min GEL POLISH lakiranja. Za samo 20 min možete imati prekrasne nokte u željenim bojama koje će krasiti Vaše ruke više od 2 tjedna. Brzo, isplativo i učinkovito…jednom riječju, savršeno!
Trajanje: 20 do 30 min
Cijena: 120,00 kn

Manikura i trajni lak

Trajanje: 50-60 min
Cijena: 255,00 kn - 15% =216,75 kn

Estetska pedikura

Svaka moderna žena i muškarac želi imati njegovane nokte, kako na rukama, tako i na nogama stoga se opustite i prepustite njegu svojih stopala našim stručnim terapeutima.
Trajanje: 45 min
Cijena: 160,00 kn

Spa pedikura

Ritual Spa pedikura specijalno je osmišljena kako bismo pružili kraljevski tretman koji će Vas opustiti i pripremiti Vaša stopala za novi dan te kako biste se osjećali veličanstveno. Spa ritual započinje relaksirajućom i revitalizirajućom kupkom eteričnim uljima, slijedi piling kože stopala, odstranjivanje kalusa i uređenje kožice oko noktiju, uređivanje samih noktiju, nanošenje maslaca ili losiona koji će nahraniti Vaša stopala. Nakon postupka njege kože stopala, slijedi nanošenje zaštitnog laka i učvršćivača ili lakiranje po želji. Ritual završava ugodnom masažom.
Trajanje: 60 min
Cijena: 220,00
Lakiranje: 25,00 kn

Fresh foot / tretman za otečene i umorne noge

Priuštite svojim umornim nogama pravi wellness tretman nakon napornog putovanja. Tretman započinje laganom limfnom drenažom, a kako bismo potaknuli otklanjanje vode koriste se bogata eterična ulja. Tretman se nastavlja maskom za noge i stopala te na kraju nanosi se bogati gel koji hladi.
Trajanje: 30 min
Cijena: 180,00 kn