Poslovni hotel, smještaj u sobama, kongresna dvorana, wellness i sala za vjenčanja Zagreb

Hotel Aristos

Tretmani njege ruku i stopala

Refleksološka masaža

Refleksologija je drevna vještina liječenja koja se temelji na načelu stimulacije refleksnih mikro zona na ljudskom tijelu na kojima se reflektira stanje cijelog organizma. Refleksne zone nalaze se na stopalima, ušima, rukama, jeziku i glavi. Refleksologija se najčešće primjenjuje na stopalima i dlanovima, stimuliranjem određenih zona. Naime, ljudska stopala i dlanovi podijeljeni su u zone koje predstavljaju cijeli organizam u malom s tim da su organi desne strane tijela zastupljeni u desnom, a lijeve strane tijela u lijevom stopalu. Refleksologija je znanost liječenja i iscjeljenja, u kojoj se vjeruje da postoji vitalna energija koja određenim putanjama (meridijanima) kruži kroz cijelo tijelo te prodire u svaku živuću stanicu organizma. Kada je ta energija blokirana, stimulacijom refleksnih zona pritiskom (akupresurom) može se otkriti u kojem organu ili dijelu tijela je došlo do zastoja. Masažom određene zone "razbija" se energetski zastoj te se određeni organ vraća u ravnotežu, a protok krvi i limfe se normalizira. Osim što pomaže pri rješavanju zdravstvenih problema (glavobolju, psihosomatske poteškoće, dijabetes, probleme s krvnim tlakom...), refleksologija se rabi i za opuštanje, smanjivanje stresa, poboljšanje koncentracije i ukupnog energetskog potencijala tijela.

Manikura i masaža dlanova

Manikura, njega ruku i noktiju u današnje vrijeme postala je imperativ svake žene, a sve više i svakog osviještenog muškarca koji brine o svojem izgledu i općem dojmu koji ostavlja iza sebe.
Trajanje: 45 min
Cijena: 180,00 kn

Pedikura i masaža stopala

Prepustite njegu svojih stopala našim stručnim terapeutima te izaberite tretman koji će uljepšati Vaša stopala te Vas dodatno opustiti uz ugodnu masažu.
Trajanje: 45 min
Cijena: 200,00 kn