Hotel Aristos

Otkrijte revoluciju u pomlađivanju

 • Smanjivanje BORA
 • Smanjivanje CELULITA
 • Smanjivanje STRIJA
 • Smanjivanje PIGMENTACIJE
 • Smanjivanje KUPEROZE
 • Poboljšava TONUS KOŽE
 • POMLAĐIVANJE kože
 • REGENERACIJA kože

SpinRepair uređaj putem naše vlastite elektomagnetske energije dubinski aktivira stanice koje sintetiziraju kolagen te potiče proizvodnju Q10 i na taj način utječu na cjelokupnu regeneraciju i pomlađivanje kože.

 

OTKLONITE UZROK STARENJA I POMLADITE SE !

ZAŠTO SpinRepair ?

Ostati mlad i zdrav prirodna je želja svakog čovjeka. Danas ljudi pokušavaju izgledati mlađe uz estetsku kirurgiju i uz podvrgavanje različitim kozmetičkim tretmanima uz primjenu botoxa, različitih vrsta filera, lasera, radiofrekvencija. Učinak pomlađivanja vidljiv je izvana, vanjski „make up” kože koji ima svoj vijek trajanja i kojim se maskiraju promjene nastale prirodnim starenjem, ali ne utječe se na pomlađivanje kože iznutra i koža i dalje stari.  Tim metodama djeluje se uvijek samo na određeni dio tijela te osim neugodnosti i rizika do kojih može doći, dugoročno se ne može znati njihov pravi učinak na kožu.

Upravo iz navedenih razloga, nametnulo se pitanje na koji način možemo djelovati na stanice kože iznutra s ciljem poticanja njezinog prirodnog procesa regeneracije.  Odgovor se našao u brojnim znanstvenim studijama koje su potvrdile regeneracijski učinak MBST patentirane njemačke metode terapijske magnetske rezonance koja zadnjih godina postaje novim standardom u medicini kod liječenja i prevenciji osteoartritisa i osteoporoze s ciljem obnavljanja kosti i regeneracije hrskavice. Imajući u vidu uspješnost te metode u medicinske svrhe, slijedila je inovacija  te tehnologije u kozmetičke svrhe te je razvijen SpinRepair uređaj kojim se na potpuno neinvazivan način putem naše vlastite elektromagnetske energije tretira „uzrok” starenja kože. Poznato je da je kolagen zaslužan za čvrstoću i stabilnost tkiva te oko 30 % ukupnih bjelančevina u tijelu čine kolageni. Ljudski organizam ga sam sintetizira, ali starenjem se ta sposobnost gubi do 1,5 % godišnje nakon 25. godine života što uzrokuje pojavu bora, suhoću kože, narušen oblik tijela, celulit. Da bismo to spriječili te potaknuli njegovu sintezu te regenerirali i prirodno pomladili kožu, sa SpinRepair uređajem dubinski se djeluje i aktiviraju stanice koje sintetiziraju kolagen. Osim aktiviranja kolagena, potiče i proizvodnju koenzima Q10 koji djeluje kao snažan antioksidans te štiti kožu od oksidacijskog stresa i slobodnih radikala te osigurava vitalne funkcije - zaštitu, regeneraciju i obnovu. Dodatna prednost je što se ovom metodom može „pomladiti“ koža cijelog tijela, a ne samo lica i to na potpuno zdrav, bezbolan način s dugoročnim koristima i učinkom.

ZA KOGA SpinRepair ?

Za sve samosvjesne osobe koje su zadovoljne svojim izgledom, brinu o svom zdravlju te žele osvježiti svoju kožu, usporiti starenje i pomladiti se bez invazivnih kozmetičkih i estetskih zahvata. Uz SpinRepair tretman će prvenstveno pomoći svojoj koži da se prirodno regenerira i postane zdravija što će rezultirati ljepšim izgledom, boljim tonusom i dovesti do aktiviranja njezinog pomlađivanja. Kao što je svima poznato, potrebno vrijeme za regeneraciju kože je minimalno 28 dana stoga i rezultati nisu trenutni, što je dokaz da se ne radi o instant efektu već dubinskom djelovanju na stanice koje se na taj način aktiviraju. SpinRepair pomaže kod smanjivanja bora, celulita, strija, pigmentacije kože te pomaže kod kuperoze i ožiljaka. Za višestruko bolji i brži učinak, SpinRepair je razvio vrhunsku kozmetiku koja će sa svojim dragocjenim sastojcima pomoći u ubrzavanju samog procesa pomlađivanja. 

KAKO SE PROVODI SpinRepair tretman ?

Dodatna prednost SpinRepair tretmana je da se radi o vrlo ugodnom i opuštajućem tretmanu gdje ležite u SpinRepair naslonjaču u relax zoni wellness centra sat vremena uz ugodnu glazbu, knjigu dok se istovremeno dubinski aktiviraju stanice vaše kože.

Tretman se koristi za:

 • smanjivanje bora, strija, celulita, obješene kože
 • smanjivanje  pigmentacije i kod problema s kuperoznom kožom
 • pomlađivanje kože


SpinRepair Rejuvenation anti aging program za regeneraciju i pomlađivanje kože može se provoditi kroz nekoliko programa:

 •  Tretman za lice i dekolte
 •  Tretmani za područje trbuha i bedra
 •  Tretman cijelog tijela i lica

Paketi se sastoje od tri, sedam ili deset tretmana u trajanju od sat vremena. Preporuka za najbolji učinak je provođenje paketa koji se sastoji od sedam ili  7+3 tretmana unutar sedam, a najviše 14 dana. Za održavanje zdravog izgleda kože, preporučuje se provesti tzv. Booster paket od tri tretmana jednom do dva puta godišnje.
Tijekom provođenja tretmana, za bolji i brži učinak, koristi se i odgovarajući set SpinRepair kozmetike koja je uključena u tretman. Sama kozmetika može se koristiti i nakon završetka tretmana te ju je moguće kupiti u wellness & spa Aristos centru. 


REJUVENATION PAKETI

SpinRepair® PAKETI

 

Cijena Kn

PDV uklj.

Rejuvenation paket A (lice i dekolte) 7 dana 7.900,00
Rejuvenation paket B (trbuh i bedra) 7 dana 5.900,00
Rejuvenation paket C (cijelo tijelo i lice) 7 dana 9.900,00
Rejuvenation paket A (lice i dekolte) 7+3 dana 9.900,00
Rejuvenation paket B (trbuh i bedra) 7+3 dana 7.900,00
Rejuvenation paket C (cijelo tijelo i lice) 7+3 dana 11.900,00
Booster paket A (lice i dekolte) 3 dana 3.900,00
Booster paket B (trbuh i bedra) 3 dana 3.900,00
Booster paket C (cijelo tijelo i lice) 3 dana 4.900,00

*U cijenu Rejuvenation paketa uključen je i odgovarajući komplet SpinRepair kozmetike - PDF

SpinRepair® KOZMETIČKI PROIZVODI

 

Cijena Kn

PDV uklj.

Pre Activator Gel dispenser 50 ml 690,00
Post Essential Day Cream dispenser 50 ml 590,00
Body Contour Gel dispenser 100 ml 890,00
Night Cream dispenser 50 ml 590,00
Eye Cream dispenser 15 ml 440,00
Fluid Cream dispenser 50 ml 590,00
Microfoam Cleanser dispenser 150 ml 390,00
Natural Exfoliator dispenser 50 ml 490,00

*Mogućnost plaćanja na rate
*Na gore navedene pakete i kozmetiku ne primjenjuju se korporativni popusti

GDJE SE PROVODE SpinRepair tretmani ?

SpinRepair tretmani se provode isključivo u Aristos wellness & spa centru u Zagrebu uz obaveznu rezervaciju min 72 h prije prvog dolaska pismenim putem na mail: wellness@hotel-aristos.hr

MIŠLJENJA STRUČNJAKA?

Prof.dr.sc.Dalibor Krpan ( Poliklinika K-centar, Zagreb)                           

Spin repair se temelji na tehnologiji nuklearne magnetske rezonance koja je dobro poznata i koristi se u medicini već preko trideset godina. Prva primjena bila je u dijagnostici i danas je nemoguće zamisliti suvremenu medicinu bez magnetske rezonance ( MRI ) koja je otvorila nezamislive mogućnosti prikaza unutarnjih organa. Prije dvadeset godina nuklearna magnetska rezonanca počela se primjenjivati u liječenju osteoartritisa, osteoporoze, ozljeda zglobova i hernije diska pod kraticom MBST, a prije nekoliko godina na istom principu patentiran je Spin repair za primjenu u estetskoj medicini.
Mehanizam djelovanja magnetske rezonance dobro je poznat i znanstveno potvrđen. Temelji se na činjenici da se jezgra vodikovih atoma vrti oko svoje osi pri čemu se stvara elektromagnetska energija. Budući da je vodik dio molekule vode koja se nalazi u svim tkivima, oko stanica u tijelu postoji elektromagnetska energija koju stanice selektivno apsorbiraju. Upravo zbog toga, ukoliko želimo aktivirati određene stanice tj. povećati njihovu aktivnost potrebno im je osigurati onu energiju koju te stanice apsorbiraju, a to se upravo postiže magnetskom rezonancom, tj. promjenom spina protona elektromagnetskom energijom izvana uz pomoć posebnih uređaja. Učinak terapijske primjene magnetske rezonance MBST, čiji je SpinRepair direktni nasljednik, je potvrđen brojnim znanstvenim i kliničkim studijama te kliničkom praksom.  Metoda je patentirana u Njemačkoj i danas se provodi u preko 25 zemalja svijeta i preko 800 MBST centara. Iz svog tridesetogodišnjeg iskustva u liječenju koštano zglobnih bolesti  te liječenju nekoliko tisuća pacijenata primjenom MBST-a u Poliklinici K-centar, mogu potvrditi njezin odličan učinak u liječenju osteoartritisa, osteoporoze, hernije diska te ozljeda mišića i ligamenata.

MBST je jedinstvena i superiorna metoda koja u značajnoj mjeri mijenja dosadašnje  mogućnosti liječenja te otvara novo poglavlje regeneracijske medicine, a slijedom toga uvjeren sam da će SpinRepair označiti novo poglavlje u estetskoj medicini.