Hotel Aristos
Terapijske masaže

Budući da se radi o posebnim tehnikama masaža koje radi isključivo wellness terapeut specijaliziran za te tehnike, potrebna je pravovremena rezervacija termina

ENERGY STRETCH masaža

Jedinstveni spoj istezanja i duboke sportske masaže cijelog tijela uz jače masažne pokrete koji potiču izmjenu tvari u organizmu, doprinose boljoj fleksibilnosti i elastičnosti zglobova te otklanjaju umor i pospješuju cirkulaciju u mišićima. Prilagođenom mješavinom esencijalnih ulja pospješujemo djelovanje masaže. Namijenjena je sportašima i svima koji se aktivno bave sportom.

Trajanje: 60 min Trajanje: 75 min
Cijena: 360,00 kn Cijena: 400,00 kn

LOCAL BACK THERAPY masaža

Provodite li većinu vremena za računalom ili volanom? Ne krećete se dovoljno? Živite li pod svakodnevnim stresom? Vaša su leđa napeta i bolna? Ono što Vam može pomoći je učinkovita terapijska masaža leđa. Terapija se završava posebnim masažnim pokretima kojima se nanosi visoka koncentracija pomno odabranih eteričnih ulja kako bi postigli dugotrajan efekt opuštenosti i relaksacije te stavljamo toplu kompresu kako bi se u potpunosti detoksicirali mišići i potpomogli u otklanjanju nakupljene mliječne kiseline.
Trajanje: 30 min
Cijena: 180,00 kn

ŠVEDSKA masaža

Ovu tehniku razvio je dr. Lang pri kojoj se primjenjuje mnogo jači i dublji pritisak te vrlo efikasno pospješuju oksigenaciju krvi i otpuštanje metabolita kao što je mliječna kiselina iz naših tkiva i mišića. Njezin učinak postiže se kombinacijom tehnike laganog dodira, trljanja, pritiskanja, lupkanja. Masaža počinje laganim glađenjem mišića koje dovodi do opuštanja, a potom se pokreti pojačavaju i pripremaju tijelo za jače postupke.
Trajanje: 50 min
Cijena: 280,00 kn