Opuštajuće masaže u Wellness & Spa centru hotela Aristos Zagreb

Hotel Aristos
Wellness masaža i rituali

Tražite ugodno i opuštajuće mjesto za masažu u Zagrebu ? Wellness & spa Aristos centar pruža jedinstvene masaže i wellness rituale koji će vam pružit osjećaj duboke relaksacije, revitalizacije i ugode te uspostavu ravnoteže duha i tijela. 

Wellness Spa rituali i wellness masaže djeluju na poboljšanje stanja kože lica i tijela te dovode do opuštanja i postizanja ravnoteže tijela i duha.

Zašto se odlučiti na masažu ? Koristi od masaže već su dobro poznate,  a navest ćemo samo neke od njih kao što su: uklanjanje bolnih mišića i oporavak mišićnih stanica, poboljšavanje kvalitete sna uslijed opuštanja, snižavanje hormona stresa, smanjivanje napetosti i zgrčenosti mišića, bolja prokrvljenost, ublažavanje glavobolje, kao i održavanje zdravlja leđa koja su sve više u opasnosti uslijed današnjeg sjedilačkog načina života.

Terapijska masaža je masaža gdje se posebnim tehnikama pritiska i pomicanjem; istezanjem pojedinih dijelova tijela povećava protok krvi u nekom području, poboljšava opskrba tkiva, smanjuje edem nastao zbog nakupljanja tekućina i povoljno djeluje na imunološki sustav.

Refleksološka masaža bazira se na vjerovanju kako dlanovi i stopala sadrže brojne refleksne zone te se masažom istih utječe na otpuštanje napetosti, povećanja razine endorfina u tijelu, uspostavljanju tjelesne ravnoteže i poticanje prirodne sposobnosti organizma da se iscijeli.

Specijalne tehnike masaže, ugodan ambijent i profesionalni terapeuti neka budu Vaš izbor te izaberite: