Tretmani njege lica

Hotel Aristos
Tretmani njege lica

Bogati tretmani za lice s naglaskom na intenzivnu njegu lica, hidratizaciju, obnavljanje i njegu kože. Tretmani za njegu lica odlikuju se individualnim pristupom svakom klijentu kako bi se odabrao najbolji tretman za njegu kože lica sukladno njezinim potrebama.

Tretmani njege lica za žene

FUNDAMENTAL / osnovni tretman lica po tipu kože

Ovaj tretman lica je namijenjen svim tipovima kože jer na najbrži način odgovara potrebama i zahtjevima kože lica, regenerira te daje svjež i blistav izgled. Tretman započinje čišćenjem lica pomoću blagog pilinga nakon čega slijedi opuštajuća masaža lica, posebna ampula ili serum ovisno o potrebama kože te tretman završava posebno odabranom maskom ovisno o potrebi i stanju Vaše kože.
Trajanje: 45 min
Cijena: 250,00 kn


Tretmani njege lica za muškarce

Men detox & hidro tretman

Tretman detoksikacije i opuštanja s ciljem sprječavanja preuranjenog starenja kože lica, posebno stvoren za njegu muške kože lica, vrata i dekoltea. Ovaj tretman kombinira visoku koncentraciju vitamina, minerala i aktivnih sastojaka ginsenga i vitamina C koji pročišćavaju i učvršćuju kožu te uklanjaju umor i daju joj zdrav sjaj. Sa svojim bogatim koncentracijama hranjivih sastojaka poboljšava se i detoksicira koža te na taj način neutraliziraju se slobodni radikali koji se pojavljuju kao rezultat prirodnog starenja, izlaganja sunčevoj svjetlosti, stresu te nezdravim životnim navikama.
Trajanje: 45 min
Cijena: 250,00 kn

Masaža lica

Trajanje:15 min
Cijena: 75,00 kn

Masaža vlasišta

Trajanje:15 min
Cijena:75,00 kn